Biljarten

Thans heeft de vereniging de beschikking over een unieke biljartzaal, de voormalige theaterzaal, met 7 kleine wedstrijdtafels en 3 grote matchtafels. De vereniging bestaat nu uit een kleine 200 leden.

De vereniging bestaat uit wedstrijdspelers “bondsleden” en leden die het biljartspel recreatief spelen. De wedstrijdspelers spelers kunnen zich opgeven voor persoonlijke kampioenschappen op hun eigen niveau en verder in teamverband. De vereniging heeft 2 driebanden groot teams die op landelijk niveau spelen en meerdere teams op regionaal niveau. Op regionaal niveau speelt men libre/kader en of 3banden klein/groot. Op woensdagmiddag is er een clubmiddag biljarten voor de 55+ en op donderdagavond worden clubwedstrijden biljarten georganiseerd.

Nieuwe leden zijn altijd welkom.

Gratis lidmaatschap voor 6 weken!

Lid worden?

Wees welkom.

Voor wie het eens wil proberen is er het biljart- of kegelarrangement. Zes weken kosteloos ervaren hoe leuk de club is.

  • Gedurende 6 weken betaalt u geen contributie, alleen klokgeld voor het biljarten of € 5,- per uur voor losse kegelbaan huur buiten de vaste clubavond om. De kegelaars kunnen ook gratis proeflid worden van één van de vier kegelclubs.
  • Een keu of kegelbal is gratis beschikbaar.
  • In deze 6 weken kunt u gratis les krijgen van één van onze topspelers.
  • Na deze 6 weken kunt u zich laten inschrijven als betalend lid.

Het lidmaatschap van de Friesche Club kost u € 15,- per maand of € 155,- per jaar (of een evenredig bedrag afhankelijk van de startdatum in dat jaar).

Dus wilt u gewoon eens proberen of biljarten wat voor u is stuur het online formulier in of geef u op bij de bar. Wij nemen dan contact met u op.