Kegelen

Thans beschikt de vereniging sinds de jaren negentig over 4 volautomatische kegelbanen. De vereniging bestaat nu uit 24 kegelleden.

De vereniging bestaat uit wedstrijdspelers “bondsleden” en leden die het kegelspel recreatief spelen. De wedstrijdspelers spelers kunnen zich opgeven voor persoonlijke kampioenschappen op hun eigen niveau en verder in teamverband. De vereniging heeft twee kegelclubs: ‘8 om de Lange’ en ‘Het Lange Hout’ met elk hun clubavond.

Nieuwe leden zijn altijd welkom.

Lid worden?

Wees welkom.

Voor wie het eens wil proberen is er het biljart- of kegelarrangement. Zes weken kosteloos ervaren hoe leuk de club is.
Gedurende 6 weken betaalt u geen contributie, alleen klokgeld voor het biljarten of € 5,- per uur voor losse kegelbaan huur buiten de vaste clubavond om. De kegelaars kunnen ook gratis proeflid worden van één van de vier kegelclubs.

  • Een keu of kegelbal is gratis beschikbaar.
  • In deze 6 weken kunt u gratis les krijgen van één van onze topspelers.
  • Na deze 6 weken kunt u zich laten inschrijven als betalend lid.

Het lidmaatschap van de Friesche Club kost u € 15,- per maand of € 155,- per jaar (of een evenredig bedrag afhankelijk van de startdatum in dat jaar)
Aan uw kegelclub bent u eveneens contributie verschuldigd, de hoogte daarvan hangt af van de kegelclub waarvan u lid bent geworden Dit varieert vanaf € 12,- per maand.

Eens in de zoveel tijd worden er ook “Open Kegelavonden” georganiseerd. Dus wilt u gewoon eens proberen of kegelen wat voor u is stuur het online formulier in of geef u op bij de bar. Wij nemen dan contact met u op.